Geef uw mening



zito schreef op 28-02-'18 09:59
hi guys i am new here and need to know what i can post here? i have been searching blogs on different things and went through blog.advids.co. They have all subject related blogs and articles. I am a excellent animator just have a look goo.gl/DJWszm

Raquel van der Linde-van Bentum schreef op 21-09-'11 13:15
Hoi Geert, Succes met je site en verkoop. Ik bekeek even snel je website. Ziet er functioneel uit. Illustraties van de kaarten zou iets groter mogen. Ik heb even geprobeerd een bestelling te plaatsen (maar niet afgerond). Op een gegeven moment wordt gevraagd om de bestelling af te ronden en dan kun je op een link klikken. Deze link opent wel een nieuw venster, maar er ontbreekt tekst (ligt er aan dat ik Windows 7 gebruik?). Verder viel het me op dat 1 link niet werkt: `Partners`. Ik krijg een foutmelding: "Deze pagina bestaat niet (16).". Nog even werk aan de winkel, dus! Ik ga vast binnenkort een bestelling plaatsen! Succes nogmaals!

Geert smits schreef op 22-04-'10 13:59
Dit is wel een een hele mooie mogelijkheid :)

Maria schreef op 20-04-'10 14:48
Laat hier een bericht achter en vertel ons wat je van de website vindt!
Antwoord van webmaster:
Wij antwoorden zoveel mogelijk via de website, maar voor uitzonderingsgevallen vragen wij je ook een geldig e-mail adres achter te laten. Deze wordt niet zichtbaar voor anderen!



Plaats een bericht:


Naam *
E-mail * (alleen zichtbaar voor de webmaster)
Bericht *
Typ de code over in het hokje eronder:
Typ de code over in het hokje eronder
Code:
verzenden